Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WPBannerizeWidget in /home/hortikul/public_html/wp-content/plugins/wp-bannerize/Classes/wpBannerizeWidget.php on line 27

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WPBannerizeFrontend in /home/hortikul/public_html/wp-content/plugins/wp-bannerize/Classes/wpBannerizeFrontend.php on line 18

Notice: Pozvana konstruktivna metoda za WP_Widget u WPBannerizeWidget je zastarjela od inačice 4.3.0! Upotrijebite
__construct()
umjesto. in /home/hortikul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3956
Aktivnosti - Hortikultura
Pages Navigation Menu

Aktivnosti

Udruga Hortikultura 05.07.2010. godine je upisana Registar udruga Republike Hrvatske.

• U lipnju 2010. godine, prije formalnog osnivanja održali smo radionice za djecu u Sesvetama pod nazivom „Mali vrtlari“ u kojima su djeca učila saditi male biljčice, prepoznavati kukce, koristiti prirodne materijale pri izradi raznih predmeta i sl..

• 18.09.2010.godine održano je prvo neformalno druženje naše udruge u pivnici Medvedgrad u Ilici (s obzirom da još nemamo vlastite prostorije) gdje su se članovi imali prilike upoznati i razmijeniti ideje i informacije.

•  Pripremamo razne projekte i prikupljamo članove.

• Najvažniji projekt nam je izrada internet stranice koja nam omogućava komunikaciju, sa svim zainteresiranima za rad naše udruge i pruža mogućnost izražavanja i stjecanja znanja iz struke.

•  05.03.2011.godine organizirali smo izlet na sajam cvijeća Ortogiardino u Pordenoneu (Italija).

•  16.04.2011.godine sudjelovali smo u ekološko – humanitarnom projektu “Misli zeleno” za SOS Dječje selo Lekenik.

• ·U pripremi je projekt ”Od biootpada do ekovrta – radionice u dječjim vrtićima” po patentu prof.dr.sc. Snježane Tolić.

•  2014. se udruzi Hortikultura pridružuje grupa ‘Kaktusi i sukulenti’ te ona djeluje kao zasebna sekcija koja okuplja ljubitelje kaktusa i drugih sukulentnih biljaka.

Ako  se želite uključiti u rad udruge Hortikultura, kontaktirajte nas i pridružite se našim aktivnostima! Sve ideje i prijedlozi su dobrodošli!